Het nieuwe blok van deze cursus van Petra van der Made start op donderdagavond 2 september 2021. Iedereen wordt door Petra individueel begeleid.
Er wordt wel een gezamelijke thema/techniek of opdracht aangereikt, waaraan men kan meedoen, maar dat hoeft niet. Er zijn nog enkele plekken vrij om in te stromen.

Voor de lessen geldt dat de persoonlijke creatieve ontwikkeling en het onder de knie krijgen van de schildertechnieken centraal staat. Dit kan zijn acryl, olie, aquarel of gemende technieken. Je werkt aan een eigen onderwerp afhankelijk van jouw behoefte. Ook als je persoonlijke ondersteuning nodig hebt kan dat. De lessen hebben als uitgangspunt de zoektocht naar je eigen mogelijkheden en de dingen die tekenen en schilderen kunnen bieden en zijn bedoeld voor diegene die graag tekenen en schilderen, maar die nog wat ondersteuning willen.

De lessen worden aangeboden per cursusblok van steeds vijf wekelijkse lessen en kost €120,00. Deelnemers ontvangen voor aanvang van de eerste les een meer inhoudelijke toelichting op de lessen. Je kunt ook je persoonlijke voorkeuren doorgeven, zodat Petra daarmee rekening houdt.
Maximaal aantal deelnemers: 8 personen. Meer info via: kunst@petravandermade-art.nl

Praktische info

Data: start 2 september 2021
Tijd: donderdagavond 19.30 -22.00

Kosten: 120,00 voor 5 lessen,
Steeds verlengbaar per lesblok van 5.

Docent: Petra van der Made

 

Aanmelden